testimonials

Deel jouw ervaring op mijn website

Mindful assertief

Gedeeld door Christine

Dag Riet,

Nu de cursus bijna ten einde loopt,wil ik er toch een woordje over schrijven.
Elke les heeft mij altijd iets bijgebracht.
Ik ben er zeker van dat dit een verrijking is in mijn leven.
Het zal mij zeker helpen om mensen anders te benaderen en aan te spreken.
De oefeningen blijven doen, vragen een inspanning,maar je draagt er de vruchten,vooral voor jezelf en je omgeving.
Tot rust komen en evenwichtig blijven,is de kunst denk ik!
Deze cursus geven is zeker niet voor iedereen weggelegd,ben er zeker van dat weinig mensen dit zo goed kunnen doen als jij Riet,je warme stem,constant je wijze raad,de rust die je uitstraalt,dit heeft allemaal wel een serieuze impact!
Het mag dan ook je job wel zijn,maar dit vraagt elke keer toch enorm veel kracht en energie denk ik.
Mijn besluit is dan ook,dat dit veel meer zou opgebracht hebben,als ik de cursus vroeger zou hebben gevolgd.
Geef dus de raad aan iedereen,niet twijfelen maar doen!!!

Bedankt Riet en nog veel sterkte in het rouwproces van je vader

Bedankt

Gedeeld door steffie waegneer

Bedankt ! Dit is het eerste die ik wil zeggen tegen je Riet :-) je bent een geweldige madam en vooral mijn redder in nood geweest in deze moeilijke periode. Ik heb net 7 weken training erop zitten en heb nog geen moment spijt van dit alles , ik ben een totaal ander persoon geworden die de regie neemt over mijn eigen leven en vooral anders kijkt in moeilijke situaties. Het is niet te beschrijven hoe dankbaar ik ben Riet dat ik jou in mijn leven heb leren kennen en ondanks mijn vele traantjes kwam er door jou altijd een glimlach op mijn gezicht . In het begin zag ik de training niet echt zitten maar ooooo wat zijn wij een leuk groepje geworden samen met een TOP voorbeeld elke week opnieuw. Je inspireert elk van ons en ik raad iedereen aan om dit te doen in zijn leven ....
Je hebt voor altijd een plaats in mijn hart en mijn leven
BEDANKT
Vele vele groetjes en een dikke knuffel
Steffie

Ik vond mezelf terug

Gedeeld door Lien

De voorbije 8-wekentraining Mindfulness bracht me zoveel meer bij dan ik verwachtte.
De cursus is een aanrader, het is een 8-weken durende rijke voeding voor een klein gepland Mindfulness-zaadje dat alleen maar verder kan groeien en bloeien, ook als het eens stormt.
Dankzij de inspirerende steun en begeleiding van Riet voel ik zoveel tijd na de training nog steeds de warmte en energie die de cursus met zich meebrengt. De dagelijkse oefeningen - hoe klein ook - en manier van leven effenden voor mij opnieuw het pad naar mezelf, en doen dat nog steeds. De gids die Riet was tijdens deze tocht maakten dat ik het overwoekerende onkruid op dat pad kon leren appreciëren, dat niet het vechten ertegen maar het aanvaarden ervan, me terug de schoonheid ervan deed inzien. De hele cursus maakte dat ik niet louter wildernis zag, maar ook gewoon terug een vaste grond, mijn eigen vaste grond.
Ik weet nu dat ik mijn eigen weg heb en dat ik op die weg mijn eigen gids kan zijn. De dagelijkse meditaties en het leren zijn, het leven in het nu, helpen me hier steevast bij.

8 weken training mindfulness : LEEF in het NU

Gedeeld door Piet

Ik heb net 8 weken training mindfulness achter de rug.
Riet doet dit zeer goed met de nodige kennis van zaken en vol enthousiasme.
Opbouwende cursus die je leert in het nu leven, jezelf ok vinden, geen oordeel te vellen, terug genieten van het leven en nog veel meer.
Je krijgt contact met verschillende soorten van meditatie en ook 1 yoga sessie. Het vraagt wel 1 uur dagelijkse training.
Ideaal voor mensen die bij of na een depressie of burn out de draad weer willen opnemen maar het op een andere wijze willen aanpakken.
Ikzelf vond de Yoga het best bij mij passen en wat ik geleerd heb om terug als ik wandel niet steeds aan mijn werk te denken maar te leren genieten van het moment.
Het is zeker een aanrader om deze cursus mindfulness te volgen. Ik ga waarschijnlijk ook de cursus mindfulness assertief volgen waarvan ik het boek reeds gekocht heb.
De technieken methoden toepassen is natuurlijk de kunst maar stap voor stap komen we er wel.
Zeker doen en neen ik krijg geen vergoeding om dit te schrijven.
LEEF in het NU, niet gisteren, niet morgen maar NU.
Groeten,
Piet (een ingenieur die enkel maar had geleerd om iets nuttigs te doen en steeds bij de goede en de beste te moeten zijn maar nooit geleerd om ook eens "NIETS" de doen en daarvan te GENIETEN)

Deel hier jouw ervaring
 

12345678

AGENDA

Inschrijven kan telefonisch, via e-mail of via de agenda op de website

overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.   Meer informatie   Akkoord